Ravitalli Tapio Perttunen

Ravivalmennus

Tehtävä

Ravivalmentajan tehtävänä on pitää hevonen terveenä, säilyttää sen juoksuhalut sekä vahvistaa sen kuntoa. Olennaisinta on parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ja kilpailuttaa omistajan valmentajalle uskottuja hevosia.

Kilpailut

Hevosen valmentaminen huippukuntoon kilpailuja varten on ravivalmennuksen tärkeimpiä tehtäviä. Valmennustyylit vaihtelevat ja ne suunnitellaan aina yksilön mukaan. Sopivien kilpailujen ja sarjojen valitseminen, vastustajien kunnon arviointi ja kilpailun tapahtumien ennustaminen kuuluvat valmennukseen. Ravikilpailussa menestyminen on luonnollisesti työn suurimpia kannustimia myös valmentajalle.

45 vuoden

kokemus

n. 7 000 000€

juostua rahaa valmentajana

n. 18 000 000€

juostua rahaa ohjastajana
ravihevosen-valmennus

Neuvonantaja

Ravivalmentaja on asiantuntija ja neuvonantaja myös hevosten ostossa ja myynnissä. Valmentajaan kannattaakin ottaa yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun etsitään oikeaa hevosta omistajalle.

Terveys

Hevosen terveydentilan kontrollointi, lääkitseminen ja sopivan ruokavalion laatiminen ovat osa valmennusta. Lisäksi oikeanlainen kengitys on ravurille tärkeää.

Tallilla on käytössä Cryonic-huippukylmälaite. Huippukylmähoidolla on saatu hyviä tuloksia hevosten lihasten ja nivelten hoidossa, haavojen ja lihasjäykkyyksien hoidossa, turvotuksen poistossa sekä terveyden ylläpitohoidossa. Syötämme hevosille kotimaisia Black Horse rehuja.

hevosen-hyvinvointi

Hinnat

Valmennusmaksu: 1300 € /kk (sis. alv 24%)

Valmennusmaksu sisältää karsinapaikan, hoidon, ruokinnan, peruskengityksen, huippukylmähoidot sekä valmennuksen ja kilpailuttamisen perusvarusteineen. Hevosen omat varusteet kuten riimu, loimet, magneettipatjat, magneettiloimi, villapintelit hankkii hevosenomistaja.                    

Lisäksi laskutetaan esim. kuljetukset, erikoisruokinta, eläinlääkärin palkkiot, lääkkeet, vastuuvakuutukset, erikoiskengitykset ym. ylimääräiset kulut.

Ajopalkkio:

– 15% hevosen palkintotuloista

Lainaohjastuspalkkio:

– 15 % hevosen palkinnosta + 20 € starttiraha/lähtö

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.